De iPhone 6 is nog niet officieel aangekondigd, maar luxemerk Brikk opent nu al voorbestellingen voor gouden en platina versies van het toestel.

Advertentie

De iPhone 6 zal naar alle waarschijnlijkheid ergens in de komende maanden uitkomen, hoewel Apple de lippen nog stijf op elkaar houdt. Je zou dus verwachten dat je het toestel nog niet kan bestellen, maar Brikk ziet dat anders.

Het luxemerk is van plan om versies in goud of platina uit te brengen van de nieuwe telefoon, al dan niet bezet met diamanten. Voor die uitvoeringen, de Lux-lijn, kan je nu al een voorbestelling plaatsen op hun website.

[related_article id=”158256″]

De Lux-iPhones dragen prijzen tussen de 4.495 dollar en 8.795 dollar. Brikk belooft dat ze beschikbaar zullen zijn een maand na de officiële release van het toestel. Dat is genoeg tijd om een grote order iPhones te plaatsen en die vervolgens te customisen voor hun klanten.

Op de pagina van Lux staat te lezen dat Brikks iPhones een 4,7-inchscherm zullen hebben met 128 GB geheugen. Dat zou een dubbele primeur zijn voor Apples toestel, en hoewel er vele speculaties in die richting zijn, neem je deze stellingen liefst met een flinke korrel zout. Of een diamantje of twee, in dit geval.

Advertentie