Nieuws

Uber geeft korting tijdens nationale betoging in Brussel

De mobiele taxidienst speelt in op de verwachte problemen met het Brusselse openbaar vervoer tijdens de grote nationale betoging.

Er wordt vandaag, donderdag 6 november, sterke hinder verwacht bij het Brusselse openbaar vervoer, als gevolg van de nationale betoging van de vakbonden. Ook het personeel van de MIVB neemt daaraan deel, en dus zullen bussen en metro’s mogelijk niet rijden. De alternatieve taxidienst Uber wil “de pijn verzachten” met een korting op zijn taxiritjes in de stad.

“Neem de trein naar Brussel en deel een Uber om je te verplaatsen naar je uiteindelijke bestemming,” klinkt het in een blogpost. Uber biedt op alle ritten die je deelt met anderen een korting van vijftig procent. “Een rit van 10 euro gedeeld door twee personen kost met deze extra korting slechts 2,5 euro in plaats van 5 euro per persoon.”

De actie is geldig van donderdagochtend tot en met vrijdag 7 november om 7 uur ‘s ochtends. Om gebruik te maken van het aanbod vul je de promo code “SHAREBXLPOP” in je app in onder ‘Promoties". De volledige instructies kan je nalezen op deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business