Nieuws

Test zelf de AVM FRITZ!WLAN Repeater 450E

[Advertorial] Ken je dat éne kamertje in huis waar je wifiverbinding zo slecht scoort? Verhelp zulke problemen met een wifirepeater, net zo eenvoudig als plug-and-play.

Ken je dat éne kamertje in huis waar je wifiverbinding zo slecht scoort? Of misschien hebben sommige ruimtes zelfs helemaal geen wifi? En hoe zit het met je wifi in de tuin, nog steeds een tienjarenplan? Je kan altijd een netwerkkabel naar de zwakke wifi zones leggen, maar dat is voor velen niet echt een optie.

Gelukkig kan je dat probleem eenvoudig oplossen met een wifi repeater. De AVM FRITZ!WLAN Repeater 450E bevat een aanduiding op de adapter waarmee je de sterkte van je wifibereik kan afmeten. Zoek een goede plaats in je woning, en geniet van een groter wifibereik met een maximaal installatiegemak.

De AVM FRITZ!WLAN Repeater 450E vergroot de WLAN-reikwijdte op de 2,4 GHz-band met 450 MBit/s, en heeft een gigabit lan-aansluiting onderaan. Hiermee kan je handig netwerkapparaten zonder wifi aansluiten in het thuisnetwerk.

Van de ideale plaatsing tot de optimale versterking: de Repeater wijst je de weg met leds, softwarewizards en een overzichtelijke gebruikersinterface. Bovendien worden FRITZ!WLAN Repeaters van nieuwe diensten voorzien door gratis updates.

Vijf ZDNet-lezers krijgen de kans om deze slimme wifi repeater uit te testen. Stuur voor 9 november een mail met je volledige naam en postadres naar testpanel@minoc.com, en vertel ons waarom jij de geknipte persoon bent om de AVM FRITZ!WLAN Repeater 450E uit te proberen. De geselecteerde testers worden persoonlijk verwittigd en krijgen de AVM FRITZ!WLAN Repeater 450E thuisbezorgd. We verwachten je testbevindingen tegen 22 november.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business