Nieuws

ZDNet werft aan: fulltime redacteur

We zijn op zoek naar nieuwe werkkrachten om ons online team te versterken. Heb je een neus voor nieuws? Interesseert jou technologie? Meld je dan nu aan!

Minoc Data Services is de grootste uitgeverij van ICT-publicaties in België. Met titels als ZDNet.be, Smartbiz.be, Clickx.be, Clickx, PC Magazine, Shoot en Smart Business Strategies is Minoc marktleider in de uitgave van websites en magazines.

Functiebeschrijving 

De technologiewereld gaat hard, maar jij bent mee. Zit je altijd op de eerste rij bij de lancering van digitale nieuwigheden? Komen vrienden steeds bij jou terecht als het gaat om computers, smartphones en internet? En schrijven gaat je ook goed af? Voor de versterking van het team, is ZDNet momenteel op zoek naar een (m/v):

REDACTEUR ONLINE/PRINT
Technologie/B2B

Je functie:
Al wat bliept, zoemt, sluimert en zindert in technologieland volg je op de voet. Via sociale media en real life contacten vis je uit wat onze surfende lezers boeit en bouw je een sterk netwerk van informatiebronnen op. De interessantste onderwerpen pik je eruit, waarna epische reviews, onderbouwde analyses en scherpe artikels vlotjes uit je pen/toetsenbord/touchscreen vloeien. Je helpt echter ook de collega’s van PC Magazine/Clickx/Smart Business met jouw expertise.

Profiel 

Wat digitale technologie betreft, maken ze je niet veel wijs. Je weet wat er in de tech community leeft en nieuwigheden pik je meteen op. Feiten en meningen verwerk je nauwkeurig tot boeiende artikels, die je meteen ook van de nodige video’s, foto’s en illustraties voorziet. Je bent een efficiënte teamspeler, met een actieve staat van dienst op sociale netwerken zoals Twitter, Instagram of Tumblr. Bovendien ben je niet vies van zakelijk nieuws: alles B2B kan je prikkelen.

Aanbod 

Wat dacht je van een zitje in de spits van de Belgische technologiejournalistiek, en de opportuniteit om je stempel te drukken op de online content van ZDNet en andere spannende online projecten? Je komt bovendien terecht in een straf team van techies, op een aangename, interessante werkplek ver van de files (Turnhout). Doorgroeimogelijkheden, een competitief loon en extralegale voordelen behoren ook tot het pakket.

Solliciteren? Stuur een e-mail met onderwerp ‘redacteur’ naar jobs@minoc.com en bezorg ons je motivatie en cv.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business