Nieuws, slider

Coolblue lanceert mobiele app in heel België

Vanaf vandaag kan is de Coolblue-app ook bruikbaar in België: zowel in het Nederlands als in het Frans.

De gratis app werd in augustus al gelanceerd in Nederland, maar was toen nog niet toegankelijk voor het Belgische publiek. Daar komt nu verandering in. Coolblue kondigt aan dat de app nu ook klaar is voor klanten in ons land. In héél het land, want de app is meteen beschikbaar in het Nederlands en in het Frans.

‘De app kwam er op veelvuldige vraag van onze klanten,’ laat Matthias De Clerq, manager van Coolblue België weten. ‘Het is een verlengstuk van onze website en zal ook elke dag een beetje beter worden gemaakt. Je kan dus elke 2 weken een update met nieuwe features verwachten.’

Kattenkijker

In de app kunnen gebruikers door het online assortiment snuisteren, items bestellen en eerdere bestellingen in het oog houden. Ook de betaalopties werden gelokaliseerd: betalen kan onder andere met Bancontact.

Net zoals de Nederlandse versie, werd in de Belgische Coolblue-app tot slot ook de ‘Kattenkijker’ ingebouwd: een hoekje in de app waar gebruikers elke maand kattenfoto’s kunnen beoordelen. In het Frans heet de functie toepasselijk Chat-lenge.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3-QoClJwwQ0

 

Voorlopig moeten Android-gebruikers het nog even zonder doen: de app is tot nu toe enkel te krijgen in een iOS-versie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business