Vanaf vandaag kan is de Coolblue-app ook bruikbaar in België: zowel in het Nederlands als in het Frans.

De gratis app werd in augustus al gelanceerd in Nederland, maar was toen nog niet toegankelijk voor het Belgische publiek. Daar komt nu verandering in. Coolblue kondigt aan dat de app nu ook klaar is voor klanten in ons land. In héél het land, want de app is meteen beschikbaar in het Nederlands en in het Frans.

‘De app kwam er op veelvuldige vraag van onze klanten,’ laat Matthias De Clerq, manager van Coolblue België weten. ‘Het is een verlengstuk van onze website en zal ook elke dag een beetje beter worden gemaakt. Je kan dus elke 2 weken een update met nieuwe features verwachten.’

Kattenkijker

In de app kunnen gebruikers door het online assortiment snuisteren, items bestellen en eerdere bestellingen in het oog houden. Ook de betaalopties werden gelokaliseerd: betalen kan onder andere met Bancontact.

Net zoals de Nederlandse versie, werd in de Belgische Coolblue-app tot slot ook de ‘Kattenkijker’ ingebouwd: een hoekje in de app waar gebruikers elke maand kattenfoto’s kunnen beoordelen. In het Frans heet de functie toepasselijk Chat-lenge.

 

 

Voorlopig moeten Android-gebruikers het nog even zonder doen: de app is tot nu toe enkel te krijgen in een iOS-versie.


Gerelateerde artikelen

‘Volgende overname van Amazon wordt Carrefour’

Het zou weleens kunnen dat Amazon een oogje heeft op het supermarktconcern Carrefour. Dat wordt gefluisterd in de wandelgangen van de Parijse beurs.

Waarom de Samsung Galaxy S6-verkoop tegenvalt

De Samsung Galaxy S6 verkoopt minder goed dan het bedrijf had gehoopt. Maar hoe komt dat? Is het misschien een teken van een groter probleem?

Waarom Sony zijn smartphones nooit zal opgeven

Dat de CEO van Sony Mobile woordelijk bevestigt dat het bedrijf zijn smartphoneafdeling niet snel zal opdoeken, is niet opmerkelijk. De specifieke reden waarom wel.

Groot lek in Flash maakt pc’s kwetsbaar

Hacking Team lijkt erg tevreden met zijn werk en noemt de Flash-kwetsbaarheden “de mooiste Flash bug van de voorbije vier jaar” in zijn documenten.

Griekse IT’ers verlaten massaal het land

Door de economische crisis in Griekenland verlaten IT’ers massaal het land. De meesten zijn niet van plan terug te keren naar hun geboorteland.

Hoe koop je de Apple Watch nu al in België?

De Apple Watch is vooralsnog niet beschikbaar in België. Ik vertel je hoe je de smartwatch toch nu reeds kan bemachtigen.

Review Huawei P8 Lite: sterke speler in middensegment

Met de introductie van de Huawei P8 Lite, de luchtigere versie van Huawei's vlaggenschip, heeft het middensegment van de smartphones er een te duchten speler bij.

Google en Twitter leggen racistische marketing-algoritmes stil

Na Facebook zullen ook Google en Twitter de algoritmes achter hun advertentieplatform bijsturen omdat ze racistische doelgroepen beschikbaar stelden.