Nieuws

LG G5 krijgt scherm dat altijd aan staat

In de aanloop naar de grote onthulling op het Mobile World Congress laat LG alvast weten dat het scherm van zijn toekomstig smartphone-boegbeeld permanent iets zal kunnen tonen.

Deze keer geen lek, maar een officiële bevestiging van LG zelf: het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf krijgt een scherm dat “altijd aan zal staan”. Dat belooft een gif die LG op zijn Facebookpagina publiceerde.

Het gaat niet over het algemene display van de LG G5 dat 7/7 ingeschakeld zou zijn, maar een soort van vergrendelingsscherm dat altijd zichtbaar zal zijn en basisinformatie zoals tijd en datum toont. Een amoledscherm zou de meest aangewezen technologie zijn voor een “altijd aan” display, aangezien deze geen conventionele achterverlichting gebruikt en energie kan conserveren wanneer maar bepaalde delen van een scherm zijn ingeschakeld. Er zijn echter nieuwssites die claimen dat de LG G5 geen amoledscherm bevat.

Op basis van alles wat we ondertussen al weten van de LG G5, zal het toestel sterk afwijken van zijn voorgangers. Geruchten over de toevoeging van een magisch slot doen de ronde, en ook het nieuwe onvermoeibare scherm is een breuk met het verleden. Afspraak voor de uiteindelijke onthulling van het vlaggenschip: 21 februari, op het Mobile World Congress.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business