Nieuws

Skype on Web introduceert nieuwe features

Met Skype on Web kan je nu een YouTube-filmpje rechtstreeks in je chatvenster kijken, zonder je gesprek te onderbreken.

Skype maakt met een blogpost enkele vernieuwingen voor Skype on Web bekend. Die online versie is handig als je op een gedeelde computer zit waar het programma niet gedownload kan worden, of gewoon als je een webversie verkiest boven een app. Dankzij een van de nieuwe functionaliteiten moet je nu je gesprek niet meer pauzeren als je gesprekspartner pakweg een kattenvideo doorstuurt.

Dat kan omdat Youtube videos sinds kort rechtstreeks in je venster kunnen worden afgespeeld. Als iemand een link post krijg je het vertrouwde YouTube-venstertje te zien. Daarmee kan je de video bekijken terwijl je je gesprek gewoon voortzet. Handig om niet afgeleid te worden door de rist aanbevolen video’s op YouTube.[related_article id=”162439″]

Daarnaast kondigt Skype enkele features aan die al aanwezig waren op andere versies van Skype. Bijvoorbeeld kan je met de online versie voor weinig geld nu ook een vaste landlijn of een mobiel nummer bereiken. Dat kon eerder alleen via de desktop-versie. Door Skype credit op te laden of een maandelijkse abonnement te betalen kan je zo vanop je computer bellen.

Ten slotte kan je nu ook mensen toevoegen die zelf geen Skype-account hebben, wat tot nu toe alleen op mobiel en desktop ging, en maakt Skype on Web nu ook gebruik van notificaties. Of je nu in een ander tabblad of een andere app bezig bent, Skype zal je er op attent maken als je je gesprekspartner negeert.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business