Nieuws

HTC stelt nieuw vlaggenschip op 12 april voor

HTC is een van de laatste grote smartphonefabrikanten die dit jaar zijn nieuwe vlaggenschip nog aan de wereld moet tonen. Dit is wat we al weten van de nieuwe HTC 10.

De datum is bekend gemaakt: op 12 april onthult HTC de opvolger van de HTC One M9. Het bedrijf heeft iedere geïnteresseerde uitgenodigd: de voorstelling zal uitsluitend een online gebeuren zijn op de officiële website van HTC. Net als bij de Samsung Galaxy S7 of de LG G5 is er al heel wat informatie gelekt over het vlaggenschip van de Taiwanese smartphonemaker, die waarschijnlijk de naam HTC 10 zal dragen en dus niet HTC One M10.

Onder de motorkap zal een Snapdragon 820 te vinden zijn, met 4 GB aan RAM. De HTC 10 zou een QHD-display van 5,15 inch bezitten, met een 12 megapixel camera achteraan. Ook USB Type-C en een vingerafdrukscanner zijn van de partij. Foto’s van de nieuwe smartphone zijn al aan de oppervlakte gekomen, productbeelden die een zilveren telefoon tonen.

HTC zelf stuurde vorige week nog een teaser uit op Twitter over de camera van de smartphone, een onderdeel dat bij de One M9 in reviews sterk bekritiseerd werd. Wat het bedrijf precies in petto heeft, zal op 12 april duidelijk worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business