Nieuws

Vliegtuig van morgen bevat reusachtige touchscreens

Uren aan een stuk in een vliegtuig zitten met niets anders dan wolken als uitzicht gaat al snel vervelen. Digital Sky kan een saaie vlucht echter omtoveren tot een leuke ervaring.

Tijdens lange vluchten in een vliegtuig durft de verveling al eens toe te slaan. Veel vliegtuigmaatschappijen voorzien hun toestellen daarom van schermpjes waarop je allerhande films kan bekijken. Bovendien worden mobiele toestellen meer en meer omarmt in de sector, waardoor je tijdens bepaalde vluchten een iPad in je handen gestopt krijgt.

[related_article id=”178853″]

Thales ziet het echter groter en toonde op de Passenger Experience Conference in Hamburg zijn nieuwe entertainment system, Digital Sky genaamd, voor vliegtuigen. Het systeem bestaat uit een gigantisch touchscreen van maar liefst 21,3 inch, welke aan de achterzijde van een vliegtuigzitje geplaatst kan worden.

De staande oriëntatie van het scherm zorgt ervoor dat er een hoop ruimte verloren gaat wanneer je naar een video kijkt. Wanneer je tijdschriften en informatie over je bestemming bekijkt via Digital Sky komt het grote scherm echter pas echt tot zijn recht.

Momenteel heeft Thales nog geen partners kunnen aankondigen. Het concept ziet er echter al erg goed afgewerkt uit, waardoor je mogelijks niet zo ver in de toekomst van Digital Sky zal kunnen genieten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business