Nieuws

Bevrijd je smartphone een maand van het stopcontact

Dagelijkse oplaadbeurten voor je smartphone zijn frustrerend, zeker als je veel op de baan bent. De Anker PowerHouse lost dat probleem met een overdaad aan stroom op.

Nood aan een mini-generator voor je elektronische spullen? Het is misschien wat overkill, maar de Amerikaanse producent Anker pakt uit met een powerbank van 400 Wh, die je smartphone in theorie meer dan een maand lang opgeladen kan houden zonder dat je naar een stopcontact op zoek moet. Anker stelt dat de PowerHouse een smartphone 40 keer volledig kan opladen, een laptop 15 keer.

In nood kan je zelfs een kleine ijskast aan de Anker Powerhouse koppelen, om je eten en drinken voor zeven uur koel te houden. Anker maakt zich sterk dat de mini-generator de kleinste en lichtste is die je momenteel op de markt vindt met een dergelijke capaciteit. Licht is uiteraard relatief bij een toestel dat ongeveer 4,2 kg weegt. De lithium-ionbatterij kan tot vier andere toestellen tegelijk opladen via de beschikbare USB-poorten.

De powerbank zelf is in 10 uur opgeladen. Anker belooft ook een zonnelichtlader uit te brengen die het toestel in 16 uur terug naar volle capaciteit kan brengen. De verdeling van het toestel is op dit moment beperkt tot de Amerikaanse Amazonwebsite, waar je het ding nu kan reserveren voor een verminderde prijs van 399 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business