Nieuws

OnePlus 5 krijgt Snapdragon 835

De OnePlus 5 wordt deze zomer op de wereld losgelaten. Doordat de smartphone een Snapdragon 835 bevat, kan het andere vlaggenschepen het vuur aan de schenen leggen.

Ondanks het feit dat OnePlus de opvolger van de OnePlus 3 en 3T pas deze zomer lanceert, raken steeds meer details over de smartphone bekend. Zo is gekend dat de smartphone OnePlus 5 zal noemen, waarbij het Chinese bedrijf het getal vier overslaat, aangezien dat ongeluk zou brengen volgens de Chinese cultuur. Bovendien maakte Qualcomm zopas bekend dat zijn Snapdragon 835 in de OnePlus 5 terecht zal komen.

De Sony Xperia XZ Premium, HTC U11 en Samsung Galaxy S8 zijn andere smartphones die een Snapdragon 835 bevatten. Doordat de OnePlus 5 dezelfde chipset meekrijgt, kan het Chinese bedrijf wederom de vlaggenschepen van grote smartphonemerken het vuur aan de schenen leggen.

[related_article id=”210299″]

In het verleden bood OnePlus dergelijke kracht aan voor een erg schappelijke prijs. Hoeveel de OnePlus 5 zal kosten, is voorlopig nog niet bekend, al wordt er gefluisterd dat het Chinese bedrijf de prijs van zijn smartphone zal opdrijven. Hoogstwaarschijnlijk zal de OnePlus 5 nog wel goedkoper zijn dan de vlaggenschepen van andere bedrijven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business