Nieuws

OnePlus lanceert gouden OnePlus 5 in beperkte oplage (foto’s)

OnePlus lanceert een gelimiteerde gouden versie van de OnePlus 5. Bekijk de nieuwe kleur in detail.

Iets meer dan een maand na de lancering van de OnePlus 5 in Midnight Black en Slate Gray, presenteert de Chinese smartphonebouwer een limited edition OnePlus 5 Soft Gold. Eerder deed het ook al eens hetzelfde met een gouden variant van de OnePlus 3 en OnePlus 3T.

Deze gelimiteerde variant van de OnePlus 5 heeft een witte voorkant met een gouden detail rond de vingerafdruksensor en een champagnekleurige aluminium achterkant. Verder is de afwerking identiek aan de zwarte en donkergrijze versie.

De nieuwe kleur komt alleen in een versie met 6 GB RAM en 64 GB opslagcapaciteit. De adviesprijs bedraag 499 euro, zolang de voorraad strekt. Daarmee is de Soft Gold OnePlus 5 even duur als de ‘klassieke’ Slate Gray met dezelfde specificaties.

Van die donkergrijze versie komt overigens ook een optie met 8 GB RAM en 128 GB opslag beschikbaar voor 559 euro. Je bent dus niet meer genoodzaakt om naar de versie in Midnight Black te grijpen voor de betere specificaties, al is er bitter weinig verschil tussen beide varianten.

De OnePlus 5 in Soft Gold is onmiddellijk beschikbaar via de webwinkel van OnePlus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business