Nieuws

Bètaversie Android Oreo voor OnePlus 5 beschikbaar

Wie de nieuwigheden van Android Oreo nu al op zijn OnePlus 5 wil ontdekken, kan aan de slag gaan met de publieke bèta.

OnePlus heeft een bètaversie van Android 8.0 Oreo voor de OnePlus 5 beschikbaar gemaakt. Eerder deed het dat ook al voor de OnePlus 3 en 3T.

De Chinese smartphonefabrikant legt op zijn forum uit hoe gebruikers met de nieuwe Androidversie aan de slag kunnen. Wie op het bètaprogramma wil intekenen wordt gewaarschuwd dat er vanaf dan alleen bèta-updates op je smartphone zullen binnenrollen. Wil je toch weer de reguliere updates ontvangen, dan moet je met een schone lei beginnen en de meest recente stabiele versie opnieuw op je smartphone installeren.

[related_article id=”220482″]

OnePlus hoopt met de publieke bèta eventuele bugs de kop in te drukken voor een officiële lancering. Bovendien kan het zo de software nog verder op punt stellen aan de hand van de eerste feedback van gebruikers.

Wanneer de definitieve versie van Android Oreo voor de OnePlus 5 wordt uitgerold, is op dit moment nog niet duidelijk. OnePlus lanceerde eerder al een Oreo-bètaprogramma voor de OnePlus 3 en 3T en heeft daarvoor ondertussen de finale versie uitgebracht. De OnePlus 5 loopt in dat opzicht dus achter op zijn voorganger. Over een update voor de recent aangekondigde OnePlus 5T is voorlopig nog geen nieuws.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business