Nieuws

Samsung hervat Android 8.0 Oreo-update voor Galaxy S8

Nadat de uitrol van de update 14 februari was stopgezet, begint Samsung eindelijk weer met het uitrollen van de Oreo-update voor de Samsung Galaxy S8.

Op 21 augustus vorig jaar bracht Google de nieuwste versie van Android uit, Android 8.0 Oreo. Samsung staat niet bekend om de snelheid waarmee apparaten updates ontvangen, en ook ditmaal duurde het voor de Samsung Galaxy S8 tot maar liefst begin februari voordat de update begon uit te rollen.

Problemen

Dat er altijd bugs in een update kunnen zitten, hoeveel je ook test, was te zien met de eerste build van de Oreo-update. Een onbekende hoeveelheid Samsung Galaxy S8-toestellen startte na de update regelmatig opnieuw op. Daaropvolgend heeft Samsung op 14 februari de update stilgezet om dit te onderzoeken.

[related_article id=”223244″]

Het is opmerkelijk dat Samsung drie maanden de tijd heeft genomen om de update samen met het publiek te testen aan de hand van vijf open bèta-updates, maar er niet in is geslaagd om de bug er tijdens deze periode uit te halen.

Update hervat

Gisteren heeft Samsung België via Twitter bekendgemaakt dat de update weer uitgerold wordt, en dat het hoopt dat de update zo snel mogelijk op alle toestellen mag staan. Het gaat dan om toestellen die niet gebonden zijn aan een provider. Wanneer de update weer begint met uitrollen voor toestellen gekoppeld aan een provider is onbekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business