Nieuws

Gratis 1 TB opslag bij clouddienst Stack loopt ten einde

Wie nog gebruik wil maken van de gratis 1 TB opslagruimte die de Nederlandse clouddienst Stack aanbiedt, zal snel moeten zijn. De promotie nadert zijn einde.

Update 26/04: De promotie van Stack is officieel ten einde. Je kan je niet meer inschrijven op de website.

De Nederlandse clouddienst Stack, onderdeel van het bedrijf TransIP, lanceerde vorig jaar in België met een aantrekkelijk aanbod: gebruikers die zich aanmeldden bij de dienst konden rekenen op een gratis terabyte aan opslag, levenslang beschikbaar. Een ruimhartig aanbod, zeker als je vergelijkt met de gratis formules bij pakweg Google Drive of Dropbox. Wat TransIP bij de lancering niet vermeldde, was dat het om een promotie met een einde ging.

[related_article id=”211322″]

Het bedrijf laat weten dat het aanbod zal aflopen zodra het 250.000 gebruikers heeft aangetrokken. Op het moment van schrijven meldt de website van de clouddienst dat het nog zo’n 2.000 gebruikers verwijderd is van dat streefdoel. Wie zijn gratis terabyte wil claimen, zal nog snel moeten intekenen. De clouddienst werkt met een systeem van uitnodigingen: om je aan te melden geef je je e-mail op, waarna je moet wachten tot Stack je een uitnodiging stuurt om met de dienst van start te gaan. Wie momenteel al op de wachtlijst staat krijgt sowieso een invite, aldus het bedrijf.

Bij de clouddienst hoort een gebruiksvriendelijk, maar geavanceerde softwarecliënt voor Windows, macOS en Linux. Je bent niet gebonden aan één Stack-map die vervolgens synchroniseert met de cloud, maar je kan helemaal zelf kiezen welke mappen op je computer synchroniseren naar je online-opslag. Stack voorziet ook apps voor Android en iOS. TechPulse nam de clouddienst vorig jaar uitvoerig onder handen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business