Nieuws

De Google Pixel 3 XL krijgt volgens geruchten een selfiecamera met een brede kijkhoek

De Google Pixel 3 XL zal op 4 oktober verschijnen, al is het doek van het toestel helaas al iets te snel naar beneden gevallen. Ditmaal meer over de selfiecamera’s van het toestel.

Google heeft het toestel nog niet op de markt mogen brengen, maar dat maakt het niet minder dat het toestel dagelijks steeds een beetje bekender wordt bij het publiek. De afgelopen weken verscheen het toestel al in vol ornaat, waarschijnlijk vanwege de verkoop van exemplaren op de zwarte markt. Deze exemplaren zouden zijn gestolen, zo heeft 9to5Google vernomen uit verschillende bronnen. Opnieuw is er aan 9to5Google informatie verschaft over functies van de Pixel 3 XL, ditmaal betreffende de selfiecamera.

De nieuwe informatie spreekt over een breedtehoeklens voor de selfiecamera van de Pixel 3 XL. Niet beide sensoren zullen een breedtehoeklens hebben, maar slechts een van de twee sensoren die zich aan de voorkant bevinden. De kans is daarbij groot dat Google dit jaar heeft gemikt op het verbreden van de kijkhoek van de camera, deze was bij de Google Pixel 2 XL namelijk nog redelijk beperkt. Waar de tweede sensor voor aanwezig is, is ook nog niet bekend. De kans is echter groot dat het bedrijf de portrait modus daarmee wilt verbeteren, al was er al vrij weinig op aan te merken bij de Google Pixel 2 XL.

Gezichtsherkenning

Alhoewel de kans vrij klein is, is er ook nog de kans dat Google van plan is een extra ontgrendelingsmogelijkheid toe te passen in de Google Pixel 3 XL. Daar is tot nu toe echter nog vrij weinig informatie over verschenen. Daarnaast is gezichtsherkenning, mits dat niet met een 3D camera gebeurd, nog vrij onveilig. De kans is dan ook gewoon nog altijd groot dat het toestel bij de ‘standaard’ vingerafdrukscanner blijft hangen.

Wanneer er zekerheid komt over de lekken die verschenen is niet met 100 procent zekerheid te zeggen, maar Google heeft via haar eigen Famebit platform aangegeven dat het toestel op 4 oktober wordt onthuld. Verrassingen zullen er tegen die tijd niet meer zijn, helemaal nu het toestel al in de handen van menig buitenstaander is gekomen via de zwarte markt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business