Nieuws, White paper

Ervaringen met Cloud Managed Services voor IT-development in de cloud

Ondanks dat er steeds meer de focus komt te liggen op het ontwikkelen van software in de cloud blijven bedrijven toch nog onwennig. In deze white papers meer over de ervaring van 269 CIO’s bij de overgang naar Cloud Managed Services.

Om ook in de toekomst efficiënt te kunnen blijven werken verschuiven steeds meer werklasten naar de cloud. Toch blijven veel bedrijven hangen bij de operatie van kritieke operaties in de cloud van onder andere SAP en Oracle. Zaken als het overzetten van data en medewerking krijgen van andere delen van het bedrijf blijft immers nog altijd een probleem.

Om dat te overkomen richten steeds meer bedrijven zich op het aanbod van Cloud Managed Services providers die veel ervaring hebben met consultatie. Ook wordt er van de providers steeds meer gevraagd omtrent beveiliging en het overzetten van data en applicaties. Tegelijkertijd komt er steeds meer de focus te liggen op AI om de waarde van de opgeslagen data te verhogen.

In deze white paper lees je meer over de overgang naar het gebruik van Cloud Managed Services en wat de ervaringen zijn van 269 geïnterviewde CIO’s omtrent het gebruik van deze nieuwe cloud-technieken.

 

[whitepaper title=”Ervaringen met Cloud Managed Services voor IT-development in de cloud” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/ent.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2018/IBM_20180907_CMAS_enterprise”] [/whitepaper]O

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business