Nieuws

Nieuwe render Nokia 9 PureView verschijnt op Twitter

Een nieuwe render toont de Nokia 9 PureView met de verwachte vijf camera's op de achterkant, maar ook met een vingerafdrukscanner vooraan.

Begin november rapporteerden we al over de Nokia 9 PureView en het vermoeden dat we toen hadden over een in-display vingerafdrukscanner blijkt nu te kloppen dankzij nieuwe beelden die verschenen op het Twitteraccount van Evan Blass (@evleaks).

https://twitter.com/evleaks/status/1079552711081816064

Opvallend op het beeld is de aanwezigheid van een notificatieled in de rechterbovenhoek, iets dat we steeds minder zien sinds de komst van de notch. De achterkant wordt ook getoond en deze lijkt uit glas te bestaan. Hij is voorzien van vijf camera’s, wat de eerdere geruchten en renders bevestigt.

Deze camera’s zijn ook de reden dat de Nokia 9 nog steeds niet is aangekondigd, HDM (producent van Nokia) was immers nog niet tevreden over de camerakwaliteit. We verwachten echter wel dat we het toestel in de komende maanden officieel kunnen leren kennen, zoveel liet het bedrijf al uitschijnen tijdens de aankondiging van de Nokia 8.1.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business