Nieuws

Is dit de opvouwbare smartphone van Xiaomi?

In een gelekte video van Twitteraar EVLeaks is mogelijk een nog onbekende, opvouwbare smartphone van Xiaomi te zien. Komt het toestel uit in 2019?

2019 lijkt het jaar te gaan worden waarin we eindelijk de notch kwijtspelen, maar er staat ons ook nog een aardigheidje te wachten in de vorm van opvouwbare smartphones. We kennen de Samsung Galaxy F ondertussen al een tijdje. Een nieuw lek lijkt nu ook zo’n telefoon van Xiaomi te tonen.

Het nieuws komt er via een video op de Twitteraccount van Evan Blass, beter bekend als @EVLeaks. In de video is Google Maps te zien, verspreid over drie delen van een ononderbroken scherm. De gebruiker vouwt plots de zijkanten naar achter om vervolgens verder te gaan met navigeren op het middelste deel van het scherm.

https://twitter.com/evleaks/status/1080870489990590464

Blass laat zich niet uit over de echtheid van het filmpje, maar het kan absoluut wel echt zijn. Naast de Samsung Galaxy F, hebben ook Huawei en Oppo al bevestigd dat ze aan een opvouwbare telefoon werken. Deze laatste zal zijn toestel voorstellen op het Mobile World Congress te Barcelona in februari.

Wie weet wat er ons nog allemaal te wachten staat dit jaar?

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business