Nieuws

Krijgen we binnenkort een nieuwe Motorola RAZR?

In 2004 verscheen de iconische gsm van Motorola, de RAZR. Het lijkt er nu op dat het bedrijf een comeback wil maken met dit stijlicoon.

Een tiental jaar geleden was de zogenaamde flip phone geen vreemd gegeven. Dit soort gsm kon je openklappen om dan je schermpje en toetsenbord te zien, waarna je hem weer kon dichtklappen en in je broekzak kon steken. Ook de Motorola RAZR-gsm’s behoorden hiertoe en waren een enorm succes voor het bedrijf, dat intussen overgenomen is door Lenovo. Anonieme bronnen van het Amerikaanse Wall Street Journal hebben nu vernomen dat er een opvolger van de RAZR in de maak is.

Vouwbare smartphones anno 2019

Een kopie van de oude RAZR-toestellen zou het weliswaar niet worden. Als we het nu hebben over een vouwbare smartphone, dan gaat het om een smartphone die je kan openvouwen tot een tablet. Het Chinese Royole gaf ons al een voorproefje met zijn Flexpai en ook Samsung heeft reeds een tipje van de sluier gelicht.

In het geval van Motorola gaat het momenteel louter om een gerucht dus concrete beelden van deze smartphone zijn er nog niet. Een richtprijs is er al wel en die ligt op een verrassend hoge 1500 dollar, waarmee de nieuwe RAZR meteen op de prijshoogte van de nieuwste iPhones terechtkomt. Wat we precies in ruil krijgen voor de 1500 dollar is eveneens onbekend.

Tot slot zou het gaan om een exclusieve deal tussen het moederbedrijf Lenovo en de Amerikaanse telecomprovider Verizon voor een levering van 200.000 toestellen. Dus zelfs als de gegevens geheel correct zouden zijn, dan lijkt het er niet op dat we de smartphone buiten de VS zullen terugzien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business