Nieuws

YouTube Music werkt nu ook met Sonos-luidsprekers

De populaire luidsprekers van Sonos bieden nu ook ondersteuning voor YouTube Music Premium. Het ideale moment om het platform uit te proberen.

Krijg je ook steeds die pop-up voor een gratis trial van YouTube Music, maar wist je tot nu toe niet wat je er juist met zou doen? Misschien helpt het dat Sonos-luidsprekers nu ook ondersteuning bieden voor het platform.

YouTube maakte het nieuws bekend op zijn blog en laat weten dat je vanaf nu dus met een YouTube Music Premium- of gewoon Premium-abonnement naar allerhande liedjes, albums en playlists kan luisteren op de hippe luidsprekers. Het woord premium is hier heel belangrijk, want zo gaat dat meestal bij home-entertainmentsystemen (zoals de Sonos Beam en Sonos One): om naar je luidspreker te kunnen streamen, heb je een abonnement nodig.

De populairste YouTube Music features zijn nu beschikbaar om via de Sonos app af te spelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de “Recommended” playlist met nummers op basis van je luistergedrag en de “New Releases” playlist, die je de laatste nieuwe muziek laat verkennen. Uiteraard heb je ook toegang tot de YouTube-hitlijsten en kan je muziek die je opslaat in je persoonlijke bibliotheek snel terugvinden.

YouTube Music Premium kost je 9,99 euro per maand, maar de eerste maand is gratis. Heb je een gezin van maximum zes personen? Dan kan je een familie-abonnement nemen voor slechts 14,99 euro per maand.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business