Windows 10 Mail donkere modus

Donkere modi zijn de nieuwste rage en ook de Mail app van Windows 10 ontsnapt er niet aan. Mooi is het niet, maar wel goed voor de ogen.

Advertentie

Gisteren was het de beurt aan Facebook Messenger en vandaag krijgt ook de ingebouwde mail app van Windows 10 een volledig donkere modus. Dit had de app al deels, maar het gedeelte van de layout waarin je je elektronische post schreef, had nog steeds een witte achtergrond. Vanaf nu dus niet meer.

De update zal geleidelijk aan uitrollen voor alle gebruikers van de mail app. Hier op de redactie was de nieuwe donkere modus alvast beschikbaar. Het moet wel gezegd worden dat een bericht dat is opgemaakt voor een witte achtergrond er relatief lelijk komt uit te zien in de donkere modus. Gelukkig had Microsoft dit ook door en is er een knop toegevoegd aan het menu waarmee je snel kan wisselen naar de normale, lichte modus. Wil je de donkere modus voor de eerste keer inschakelen? Ga dan naar het optiemenu via het radaricoon onderaan en klik op personalisatie. Vervolgens kan je de donkere modus selecteren.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Tech Tip: Hoe activeer ik de donkere modus in Facebook Messenger?

De donkere modus is eindelijk beschikbaar in Facebook Messenger. Zo zet je het aan.