Nieuws

Windows 10 mail app krijgt volledig donkere modus

Donkere modi zijn de nieuwste rage en ook de Mail app van Windows 10 ontsnapt er niet aan. Mooi is het niet, maar wel goed voor de ogen.

Gisteren was het de beurt aan Facebook Messenger en vandaag krijgt ook de ingebouwde mail app van Windows 10 een volledig donkere modus. Dit had de app al deels, maar het gedeelte van de layout waarin je je elektronische post schreef, had nog steeds een witte achtergrond. Vanaf nu dus niet meer.

De update zal geleidelijk aan uitrollen voor alle gebruikers van de mail app. Hier op de redactie was de nieuwe donkere modus alvast beschikbaar. Het moet wel gezegd worden dat een bericht dat is opgemaakt voor een witte achtergrond er relatief lelijk komt uit te zien in de donkere modus. Gelukkig had Microsoft dit ook door en is er een knop toegevoegd aan het menu waarmee je snel kan wisselen naar de normale, lichte modus. Wil je de donkere modus voor de eerste keer inschakelen? Ga dan naar het optiemenu via het radaricoon onderaan en klik op personalisatie. Vervolgens kan je de donkere modus selecteren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business