Cyber

Cyber security is terug van nooit weggeweest. Daarom ook brengt Heliview op 12 juni een heus event rondom cyberveiligheid naar Brussel.


Onze digitale maatschappij brengt veel kansen met zich mee. Tegelijkertijd stelt ze ons bloot aan verschillende zwakheden en bedreigingen. Elke dag hoor je wel over een cyberaanval, of veiligheidslek waarbij duizenden persoonsgegevens zomaar ten grabbel lagen.

De impact van cyber crime op een organisatie is vaak desastreus voor de financiële, maar ook zakelijke processen van een bedrijf in kwestie.

Om ons te wapenen tegen die dreiging, moeten we in de eerste plaats inzicht verkrijgen; inzicht in de veranderende dreiging, maar ook inzicht in de steeds complexere profielen en motieven van cybercriminelen. Want kennis is macht; en die willen we cyberaanvallers maar wat graag ontnemen.


Daarom organiseert Heliview op 12 juni in het Brussels Meeting Centre een heuse conferentie omtrent de laatste trends in cyberveiligheid. Want we geven om uw bedrijf. U toch ook?

Inschrijven is gratis en kan via www.cyber-security.heliview.be