powerbeats pro

Recent kondigde Apple de tweede generatie van de AirPods aan. Apple lanceert met Beats nu een eigen concurrent, namelijk de Powerbeats Pro.

Advertentie

Update 29 april 2019, 11u

De PowerBeats Pro zijn vanaf 10 mei in de winkels te vinden. Pre-orderen is ook mogelijk, dat kan vanaf 3 mei. Je betaalt er 249 euro voor.

Origineel bericht, 4 april 2019

Het grote voordeel van de H1-chip, is dat deze ondersteuning biedt voor “Hey Siri”. Net zoals bij de nieuwe AirPods, zal je dus Siri kunnen oproepen zonder de oortjes fysiek te moeten aanraken. De eerste iteratie van de Powerbeats was niet volledig draadloos, want een draad verbond de twee oorstukjes met elkaar. De Powerbeats Pro zijn een grote stap voorwaarts, want de oortjes zijn nu 100% draadloos.

Opladen gebeurt nu ook via een draadloze case met een Lightning-aansluiting in plaats van een microUSB-kabel. De Powerbeats Pro zijn beschikbaar in zwart, ivoorwit, marineblauw en mosgroen. Ze worden geleverd met verschillende oortips en een verstelbare oorhaak zodat je de oortelefoon ook tijdens het sporten kan gebruiken. Zeker in combinatie met de zweet- en waterbestendigheid lijken de oortjes dus een ideaal sportmaatje.

De Powerbeats Pro zouden een autonomie van 9 uur moeten hebben voordat je ze moet opladen, dat is zo’n vier uur langer dan de AirPods. De Powerbeats kunnen moeiteloos worden gekoppeld met je Apple-apparaten en via iCloud wordt alles vervolgens gesynchroniseerd.

De Powerbeats Pro zijn vanaf mei te verkrijgen voor 249 euro.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Apple kondigt nieuwe AirPods aan

Apple houdt op 25 maart een evenement voor hun videostreamingdienst, maar het is duidelijk dat ze daar geen tijd gaan verspillen aan andere producten. Na nieuwe iPads, heeft Apple nu ook de nieuwe generatie van de AirPods aangekondigd.