Nieuws

Consumentenversie Blackberry Messenger verdwijnt

Consumenten die zich geen leven zonder BBM kunnen voorstellen, kunnen overschakelen naar de betalende zakelijke variant.

Emtek, het bedrijf achter de Blackberry Messenger applicatie (beter bekend als BBM), kondigt aan dat de ondersteuning voor de applicatie per 31 mei 2019 wordt stopgezet. BBM is een cross-platform berichtendienst waar gebruikers niet enkel kunnen chatten, maar bijvoorbeeld ook content kunnen consumeren of betalingen kunnen verrichten.

De reden hiervoor is dat steeds meer gebruikers toevlucht zochten bij alternatieve berichtendiensten. Verder was het voor BBM ook moeilijk om nieuwe gebruikers aan te trekken, ondanks recente pogingen zoals de mogelijkheid om een Uber via de app te bestellen of videogesprekken te voeren.

BBMe blijft bestaan

Het gaat hier echter enkel om de consumentenversie van BBM. Wie de zakelijke versie gebruikt, BBMe, hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken. Wat als je nu een simpele particulier bent, maar wel die-hard fan van BBM? In dat geval kan je overschakelen naar de zakelijke variant, per zes maanden zal je dan wel $2.50 dienen te betalen.

bbmbbmeblackberryblackberry messenger

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals