Motorola RAZR renders gelekt

De RAZR is de nog onaangekondigde vouwbare smartphone van Motorola en het bedrijf gaat volop voor nostalgie.

Het is al even bekend dat Motorola de RAZR, het stijlicoon onder de smartphones van de vroege jaren 2000, wil terugbrengen in een nieuw en vouwbaar jasje. De eerste geruchten verschenen in januari, en in februari doken plots de eerste renders op basis van een patent van Motorola op. Nu zouden ook officiële conceptbeelden gelekt zijn via het Chinese Weibo.

Motorola RAZR
Beeld via Slashleaks

Net zoals bij de klassieke RAZR is de verwachting dat dit nieuwe model verticaal kan dichtklappen. Tot nu toe hebben we enkel concepten gezien van dit soort vouwbare telefoons, waaronder van Samsung. In de gelekte beelden zien we zogenaamde RAZR V4 in combinatie met een (draadloos?) oplaadstation, verschillende accessoires en zelfs de verpakking van het toestel. Die heeft een driehoekige vorm aangemeten gekregen.

Eerdere geruchten hadden het over een prijskaartje van 1500 dollar voor deze vouwbare smartphone, maar daar is geen bevestiging over gekomen vanuit Motorola zelf en het bedrijf houdt de lippen stijf op elkaar. Na het fiasco met de Galaxy Fold van Samsung, lijkt het misschien maar best ook dat er geen product wordt voorgesteld voor het écht klaar is.

Motorola RAZR
Beeld via Slashleaks

Gerelateerde artikelen

Krijgen we binnenkort een nieuwe Motorola RAZR?

In 2004 verscheen de iconische gsm van Motorola, de RAZR. Het lijkt er nu op dat het bedrijf een comeback wil maken met dit stijlicoon.

Samsung zou bezig zijn met het ontwikkelen van twee extra vouwbare telefoons

Samsung zou momenteel werken aan een tweetal nieuwe vouwbare telefoons voor de Galaxy Fold-lijn. Volgens Bloomberg staan de telefoons op de planning voor eind 2019 of begin 2020, al moet het bedrijf eerst wat problemen tackelen.