Nieuws

Motorola RAZR vouwbare smartphone gelekt via renders

De RAZR is de nog onaangekondigde vouwbare smartphone van Motorola en het bedrijf gaat volop voor nostalgie.

Het is al even bekend dat Motorola de RAZR, het stijlicoon onder de smartphones van de vroege jaren 2000, wil terugbrengen in een nieuw en vouwbaar jasje. De eerste geruchten verschenen in januari, en in februari doken plots de eerste renders op basis van een patent van Motorola op. Nu zouden ook officiële conceptbeelden gelekt zijn via het Chinese Weibo.

Beeld via Slashleaks

Net zoals bij de klassieke RAZR is de verwachting dat dit nieuwe model verticaal kan dichtklappen. Tot nu toe hebben we enkel concepten gezien van dit soort vouwbare telefoons, waaronder van Samsung. In de gelekte beelden zien we zogenaamde RAZR V4 in combinatie met een (draadloos?) oplaadstation, verschillende accessoires en zelfs de verpakking van het toestel. Die heeft een driehoekige vorm aangemeten gekregen.

Eerdere geruchten hadden het over een prijskaartje van 1500 dollar voor deze vouwbare smartphone, maar daar is geen bevestiging over gekomen vanuit Motorola zelf en het bedrijf houdt de lippen stijf op elkaar. Na het fiasco met de Galaxy Fold van Samsung, lijkt het misschien maar best ook dat er geen product wordt voorgesteld voor het écht klaar is.

Beeld via Slashleaks

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business