Nieuws

Pokémon Sleep beloont goede slaap

Wie dacht dat gamers steeds moeten kiezen tussen games of slaap, dacht duidelijk verkeerd. 

Met Pokémon Go verbeterde Nintendo het leven van heel wat gamers door hen actiever te maken, maar voldoende rust krijgen is minstens even belangrijk. Daarom introduceert The Pokémon Company nu Pokémon Sleep.

De app verschijnt ergens in 2020 en het betreft eigenlijk een slaaptracker met een flinke dosis gamification. Pokémon Sleep zal de slaap van gebruikers tracken en hen zo belonen voor een goede nachtrust. “Het concept van de game is om ervoor te zorgen dat spelers ernaar uitkijken om elke ochtend op te staan”, zegt Tsunekazu Ishihara, CEO van The Pokémon Company.

Pokémon Go Plus Plus

Voor extra accurate slaapdata zal er ook een nieuwe accessoire worden uitgebracht: de Pokémon Go Plus Plus. Deze accessoire kan je overdag gebruiken als een reguliere Pokémon Go Plus om Pokémon te vangen en ‘s nachts kan je hem naast je hoofdkussen leggen om slaapinformatie te verzamelen. De verzamelde informatie wordt via bluetooth naar je smartphone gezonden. Het is voorlopig niet duidelijk of de app ook zonder deze accessoire te gebruiken is.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business