Naar jaarlijkse gewoonte lanceert Apple zijn onderwijskortingen al aan het begin van de zomer. Wat heeft Back to School 2019 dit jaar te bieden?

Advertentie

De zomervakantie mag dan nog maar aan zijn tweede week toe zijn. Apple denkt voor jouw al in de toekomst. Elke zomer lanceert het bedrijf zijn Back To School-kortingen voor studenten. Daarmee is vandaag de Apple Store voor onderwijs geopend.

Meestal krijg je bij aankoop van een Mac of iPad een gratis Apple-product of kortingen op diensten als Apple Music. Je kan er dus best wel leuke deals mee sluiten.

Een gratis Beats-hoofdtelefoon

Ook dit jaar heeft Apple ervoor gekozen een gratis Beats-hoofdtelefoon weg te geven bij aankoop van een iMac, iMac Pro, MacBook Pro en MacBook Air. Die laatste twee werden overigens deze week nog vernieuwd en de MacBook Air werd zelfs 100 euro verlaagd in prijs.

Bij aankoop van een iMac, iMac Pro, MacBook Pro en MacBook Air kan je kiezen tussen:

  • Beats Studio 3 t.w.v. 349.95 euro
  • Beats Solo 3 Wireless t.w.v. 199.95
  • BeatsX oordopjes t.w.v. 149.95

Bij aankoop van een iPad Pro en iPad Air kan je kiezen tussen:

  • Beats Solo 3 Wireless t.w.v. 199.95
  • BeatsX oordopjes t.w.v. 99.95 euro
  • Beats Studio 3 – mits bijbetaling van 150 euro – t.w.v. 349,95 euro

De promotiestunt is enkel geldig voor studenten in het hoger onderwijs of voor ouders die producten namens een student kopen en medewerkers voor onderwijsinstellingen. Je krijgt dus niet enkel de onderwijskorting op de totaalprijs maar ook nog eens een gratis ‘cadeautje’.

Beats Studio 3

Kortingen op…

Back to School is één van de weinige momenten waarop Apple extra kortingen op zijn producten toestaat. Dit jaar krijg je ook 20% korting bij aankoop van Apple Care+. Ook de Pencil is in afslag. Normaal betaal je voor dit slimme pennetje zo’n 100 euro of 135 euro voor de iPad Pro versie. In de Apple Store voor onderwijs betaal je nu tijdelijk 90 euro voor de Pencil.

Beschikbaarheid

De Back to School actieperiode is geldig van 9 juli 2019 t.e.m. 17 oktober 2019. Ben je op zoek naar een nieuwe Mac voor het komende schooljaar? Dan heb je dus nog wel even tijd om na te denken. Je kan alvast eens een kijkje nemen langs hier.

Advertentie