Samsung Galaxy Note 10+
credit: Ishan Agarwal

De Samsung Galaxy Note 10+ wordt officieel pas volgende maand onthuld door Samsung, maar er zijn nu al beelden van de smartphone gelekt.

Advertentie

Het toestel is te zien in de zwarte en de zilveren uitvoering met een bijpassende pen. De S pen die bij de zwarte Samsung Galaxy Note 10+ geleverd wordt is zwart, maar als je kiest voor de zilveren variant dan krijg je er een donkerblauwe S pen bij.

Specificaties

De smartphone beschikt verder over een 6.75-inch AMOLED-scherm met hele dunne randen en een gat bovenaan het scherm waar de 10MP selfiecamera zich bevindt. Op de achterkant van het toestel zijn de camera’s linksboven geplaatst, in totaal drie. Met twee sensors, waarvan één een time-of-flight sensor is. Naar verluidt zou de smartphone over een 48MP sensor beschikken. De Samsung Galaxy Note 10+ lijkt geen vingerafdrukscanner te hebben, althans niet een die we kunnen zien. Het is mogelijk dat deze in de smartphone is geplaatst. Ook is er geen Bixby-knop te zien.

Lancering

Volgende maand zal er meer duidelijk worden over Samsung Galaxy Note 10+, dan worden de nieuwste smartphones van Samsung namelijk gepresenteerd ( op 7 augustus).

Advertentie