Nieuws

1500 dagen OxygenOS: Plant een boom met OnePlus

Smartphoneproducent OnePlus wil een impact maken op het milieu. Het bedrijf zal een boom planten voor elke tweet die vermelding maakt van OxygenOS.

Vandaag, 13 september 2019, bestaat OxygenOS 1500 dagen. Het lijkt misschien een vreemde mijlpaal om te gebruiken, maar het is het perfecte excuus voor OnePlus om iets speciaal te doen. 

OxygenOS en WWF

OnePlus heeft samen met hun community de voorbije vijf jaar enorme stappen vooruit gemaakt en heeft voor een positieve evolutie op de technologiemarkt gezorgd, zoveel is zeker. Het bedrijf wil echter meer doen en ook een impact maken op het vlak van milieu. Daarvoor roepen ze nogmaals de hulp van hun fans in. 

De smartphoneproducent is een partnership aangegaan met WWF India en gaat actief bijdragen aan hun ‘Adopt a Tree’-campagne. Bomen zorgen immers voor de zuurstof die we nodig hebben om te overleven, net zoals OxygenOS dat doet voor de OnePlus-smartphones. De link was dus snel gemaakt. 

Hoe plant ik een boom met OnePlus?

De opzet is simpel: voor elke tweet (geen retweet) die vandaag de wereld wordt ingezonden met de hashtag #OxygenOS, zal OnePlus een boom planten. Morgen, op 14 september, zal het aantal tweets geteld worden en vervolgens zullen de bomen in verschillende fasen gepland worden. Wie wil deelnemen kan zijn eigen tweet schrijven of via deze link snel een tweet posten. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business