Nieuws

iPhone 11 productie opgeschroefd: succesvoller dan verwacht

De iPhone 11 productie wordt opgeschroefd. Apple lijkt de vraag naar haar nieuwe toestellen onderschat te hebben.

De nieuwe iPhone 11-serie is inmiddels al een maandje oud. De peperdure pareltjes van Apple zijn goed ontvangen door de pers, en ook de consument lijkt de nieuwe toestellijn te kunnen waarderen. Een ingewijde meldt aan het doorgaans betrouwbare Nikkei Asian Review dat de nieuwe smartphones zo populair zijn dat de iPhone 11-productie is opgeschroefd.

iPhone 11 productie opgeschroefd

Het najaar wordt drukker dan verwacht voor Apple. 8 miljoen iPhone 11-telefoons drukker om precies te zijn. Met name de iPhone 11 en iPhone 11 Pro leggen naar verluidt geen windeieren voor het bedrijf uit Cupertino. Dat Apple de iPhone 11 productie opschroeft, ligt niet in lijn met de voorgaande jaren. Apple stelde haar productie de afgelopen jaren telkens naar beneden bij.

Doorgaans verkoopt Apple na de introductie eind september en tijdens de feestdagen de meeste toestellen. Vandaar dat het bij de start veel iPhones wil produceren. Dit jaar was echter relatief terughouden met betrekking tot de productie.

Waar de iPhone 11 en iPhone 11 Pro meer dan verwacht in de smaak vallen, blijkt de vraag naar de duurdere iPhone 11 Pro Max tegen te vallen. Voor de Pro Max-versie schroeft Apple naar verluidt de productie terug.

De iPhone 11-serie is qua uiterlijk vrijwel identiek aan de 2018 iPhones. Ben je in het bezit van een oudere iPhone en wil je upgraden, maar vind je het ontwerp of de grootte niets? Dan hebben we wellicht goed nieuws: er gaan geruchten over een nieuwe versie van de iPhone SE, genaamd de iPhone SE 2.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business