Nieuws

Vouwbare Motorola Razr kan toch eind 2019 al verschijnen

Je zou het haast vergeten, maar ook Motorola werkt misschien aan een vouwbare smartphone, de Motorola Razr. Eind dit jaar kan hij op de markt verschijnen.

We hebben het al eerder gezegd: vouwbare smartphones zijn een van de trends van 2019. Samsung heeft de Galaxy Fold intussen officieel gelanceerd en ook van de Huawei Mate X hebben we werkende prototypes gezien. Daarnaast is er nog de Motorola Razr waarover veel geruchten zijn verschenen. Officiële informatie over de vouwbare Motorola ontbreekt, maar toch zou hij eind dit jaar al kunnen verschijnen.

Renders van de Motorola Razr zijn al veelvuldig uitgelekt. Daar kunnen we zien dat Motorola het design van de originele Razr heeft gebruikt voor zijn vouwbare opvolger. In tegenstelling tot de Galaxy Fold, die je openklapt als een boek, vouwt de Motorola Razr open en dicht zoals een oude klaptelefoon. Hij zou daarnaast ook een “budget smartphone” zijn, maar de kans blijft klein dat de prijs lager zal liggen dan 1000 euro. Over de specificaties is tot slot nog niets bekend of uitgelekt.

Credits: Sarang Sheth, Yanko Design

Toch is de Motorola Razr misschien dichterbij dan je zou denken. CNET sprak namelijk met een anonieme bron die sprak over een lancering in december van dit jaar. Eerdere geruchten hadden het ook over een lancering aan het einde van dit jaar. Maar aangezien zowel Samsung als Huawei hun vouwbare smartphones later hebben gelanceerd, leek de kans klein dat eind 2019 haalbaar was voor Motorola.

Of al deze geruchten kloppen, komen we mogelijk in december te weten. Tot die tijd kunnen we alleen maar wachten op officiële bevestiging van Motorola, want die is er nog steeds niet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business