Nieuws

“Apple Airpods Pro vanaf eind oktober verkrijgbaar”

De nieuwe draadloze oortjes van Apple, de AirPods Pro die begin dit jaar werden aangekondigd verschijnen naar verluidt eind deze maand.

Volgens geruchten staat de lancering van de Airpods Pro, de derde generatie Airpods, gepland voor eind oktober 2019.

Nieuw design

In maart onthulde Apple al tijdens een evenement dat ze bezig waren met een nieuw stel draadloze oortjes, de Airpods 2. De oortjes zouden in 2019 worden gelanceerd, maar een exacte datum was er nog niet. Die is er nu wel, althans als we de China Economic Daily moeten geloven. De Chinese krant beweert namelijk dat de Airpods Pro, zoals ze nu worden genoemd, eind oktober al verkrijgbaar zijn.

De Airpods Pro hebben ten opzichte van het vorige model een nieuw metalen design gekregen. Hierdoor wordt de ruisonderdrukking beter. Ook zouden de oortjes waterbestendig zijn wat heel handig is voor als je ze gebruikt tijdens het sporten, want zweet. Ook kan er met de Airpods Pro sneller worden verbonden met toestellen, is de batterijduur verbeterd en kun je Siri oproepen met je stem in plaats van te tikken op de oortjes.

Prijs

Qua prijs zouden de Airpods Pro rond de 260 dollar, oftewel 229 euro, zijn. Ze worden dan geleverd met een draadloze oplaadcase. Je kunt ook kiezen voor een standaard oplaadcase, dan ben je ook wat goedkoper uit namelijk 179 euro.

 

Apple zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws en ook geen officiële lanceringsdatum onthuld voor de Airpods Pro. Het valt dus nog te bezien of de draadloze oortjes daadwerkelijk eind deze maand in de schappen liggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business