Nieuws

Speel Pokémon Tower Battle en Medallion Battle nu op Facebook

Geen Nintendo Switch, maar toch zin om een nieuwe Pokémon-game te spelen? Dan kan je nu terecht op Facebook Gaming voor Pokémon Tower Battle en Medallion Battle

Wie geen Nintendo Switch in huis heeft kan deze kerstperiode toch nog genieten van twee nieuwe Pokémon games. Pokémon Tower Battle en Pokémon Medallion Battle zijn immers net verschenen op Facebook Gaming. 

Pokémon Tower Battle

Pokémon Tower Battle doet je misschien denken dat het om een Tower Defense game gaat waarbij je hordes vijanden moet uitschakelen voor ze je basis bereiken, maar dat is het niet. De game speelt eerder zoals Tetris, maar in plaats van verschillende blokken te stapelen, stapel je Pokémon in alle vormen en gewichten. Doe jij de toren omvallen? Dan verlies je. Spelen doe je tegen vrienden of tegen wildvreemden via matchmaking. De game is gratis, maar ook dat heeft natuurlijk zijn prijs. De game heeft immers een eigen munteenheid, deze keer in de vorm van Pokéballs. Deze kan je gebruiken om je huidige Pokémon te vervangen door een die misschien wat makkelijker te stapelen valt. Wil je meer Pokéballs, dan moet je een advertentie kijken van zo’n dertig seconden per Pokéball. Een andere manier om Pokéballs te verzamelen is door de game gewoon veel te spelen, want voor elk level dat je uitspeelt, krijg je een beloning.

pokémon tower battle

 

Pokémon Medallion Battle

Pokémon Medallion Battle is dan weer een kaartspel waarin je het opneemt tegen willekeurige tegenstanders. Je verzamelt Pokémon en laat ze evolueren, waarna je sterkere tegenstanders zal tegenkomen. De game ziet er alvast wat veelzijdiger uit dan Tower Battle, maar helaas is het spel momenteel enkel te spelen in de Filippijnen. Hopelijk wordt het ook snel hier bij ons beschikbaar. Blijf op de hoogte via Facebook Games.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business