Een partygame met vrienden in combinatie met de Wii U? Daar hebben we Nintendo Land voor. Wat doet Rabbids Pretpark daar eigenlijk nog?

De populaire technologielekker OnLeaks, heeft in samenwerking met igeeksblog informatie online gegooid over de nieuwe iPad Pro die Apple in 2020 zal lanceren.

De populaire technologielekker OnLeaks, heeft in samenwerking met igeeksblog informatie online gegooid over de nieuwe iPad Pro die Apple in 2020 zal lanceren. Het zou gaan om twee modellen, vermoedelijk van 12,9 inch en 11 inch. 

Ipad Pro 2020 heeft 3 camera’s

De beelden geven ons alvast een idee over het uiterlijk van deze nieuwe iPad Pro’s. De afmetingen van de iPad Pro 11 inch zouden 248 x 178,6 x 5,9 millimeter zijn. Dat laatste wordt 7,8 millimeter inclusief de camera bump op de achterkant, die bestaat uit 3 camera’s. De achterkant van het 11-inch model bestaat uit metaal, terwijl het 12,9-inch model een glazen achterkant heeft. Het exacte type materiaal is niet bekend.  

A13X-chip

Verwacht wordt dat de nieuwe iPad Pro een A13X-chip zal bevatten, dezelfde als die in de huidige generatie iPhones zit. Dat is namelijk de gewoonte van Apple bij de introductie van een nieuwe iPad. 

De volledige set beelden kan je vinden op iGeeksblog.


Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.