Nieuws

Update: Motorola Razr lanceert 6 februari exclusief in de Verenigde Staten

De Motorola Razr, de vouwbare smartphone die exclusief in de VS zal verschijnen, heeft een nieuwe release datum. Het toestel wordt gelanceerd op 6 februari.

Update: Hoewel Motorola de lancering van de Razr veplaatst heeft om aan de vraag te kunnen voldoen, lijkt het toestel toch nog populairder dan gedacht. Wie momenteel een pre-order plaatst zal de vouwbare smartphone niet ontvangen voor 18 februari, 12 dagen na de lancering.

De Motorola Razr heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De vouwbare smartphone, die exclusief in de Verenigde Staten zal lanceren, is beschikbaar voor pre-order vanaf 26 januari en dat voor een prijs van 1,499 dollar. Op 6 februari zal de Razr officieel gelanceerd worden. 

https://www.youtube.com/watch?v=IxSTFbL9ziw

Oorspronkelijk op 26 december

Het originele plan van Motorola was om de smartphone nog in 2019 te laten verschijnen, meer bepaald op 26 december. De smartphone was sinds de aankondiging in november echter zo populair geworden dat het bedrijf niet langer kon voldoen aan de vraag. Om niet met grote tekorten te zitten werd daarmee de hele lancering opgeschoven met iets meer dan een maand, zo blijkt nu. 

Motorola Razr exclusief in de Verenigde Staten

Wie had gehoopt om ook hier in Belgë aan de slag te kunnen met deze vouwbare Motorola smartphone, heeft helaas pech. De Razr is een e-sim smartphone en zal enkel en alleen in de Verenigde Staten beschikbaar zijn. Hij kan daar verkocht worden bij Verizon, Walmart en op de website van Motorola. 

De Razr zo snel mogelijk lanceren is belangrijk voor Motorola, want volgens geruchten staat Samsung klaar met een eigen vouwbare smartphone, de Samsung Bloom. Deze zou op 11 februari aangekondigd worden tijdens het Samsung Unpacked evenement. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business