Afhankelijk van je ervaring, gaat typen altijd wat sneller dan een eind rondklikken. Dat weten ook de mensen achter SlickRun, dat je pc laat bedienen met commando's.

Voor de fans: Pokémon Home is nu te downloaden voor je favoriete platform.

Het heeft niet lang moeten duren, Pokémon Home is nu beschikbaar voor iOS, Android en Nintendo Switch. Voor de Nintendo Switch eigenaars onder ons; je kan je Pokémon ook overzetten vanuit Pokémon Sword en Shield. Het bedrijf beloofde dat de transfer in de toekomst ook gaat werken met Pokémon Go.

Pokémon Home

De applicatie downloaden zal je niets kosten. Maar als je gebruik wil maken van alle onderdelen in de mobiele game kan je je abonneren op het Pokémon Home Premium-plan. Voor 3 maanden betaal je 5,49 euro, 12 maanden 17,99 euro en per maand kost het je 3,49 euro om Home Premium te hebben.

Uiteraard is het mogelijk om Pokémon Home ook gratis te gebruiken in het Basic plan maar dan ben je beperkt tot de opslag van 30 Pokémon. Bovendien heb je dan ook niet de mogelijkheid om je Pokémon over te zetten vanuit de andere games omdat het Basic plan geen Pokémon Bank ondersteunt.

Volgens verschillende reviewers zou het echt wel de moeite zijn om Home aan te schaffen. Wanneer je de app voor de eerste keer opent op iOS en Android kan je meteen gratis kiezen tussen Charmander, Squirtle en Bulbasaur. Eigenaars van de Nintendo Switch krijgen dan Pikachu gratis mee. Tot slot is er een nieuwe Professor Oak voorzien die je helemaal door de applicatie zal begeleiden.