Nieuws

OnePlus kondigt ‘verrassing’ aan voor 3 maart

OnePlus zal morgen een aankondiging doen. Maar wat ze juist zullen aankondigen, dat blijft een verrassing.

Update 03/03 14u50: Ondertussen heeft OnePlus zijn grote verrassing bekend gemaakt. Benieuwd? Lees het hier!

De Indische Twitterpagina van smartphonefabrikant OnePlus stuurde enkele dagen geleden een nogal cryptische tweet de wereld in. Daarin werd een korte clip getoond van 13 seconden, met op het einde de datum 3 maart 2020. In andere woorden: OnePlus zal morgen iets aankondigen, maar we hebben er nog het gissen naar wat. Daarnaast kondigen ze 2020 als een ‘jaar van verrassingen’.

Heeft het misschien iets te maken met de nieuwe OnePlus 8 serie die normaal gezien in mei gelanceerd wordt? Niet als we de Twitterpagina van OnePlus voor het Verenigd Koninkrijk mogen geloven. Die voegde aan de aankondiging een oudere tweet vast van 18 februari, waarin OnePlus laat weten te werken aan een speciaal project dat geen smartphone of commercieel product zal zijn. Dus vergeet even alles wat met de smartphones van OnePlus te maken heeft.

McLaren

Maar wat is het dan wel? Zoals dat gaat bij aankondigingen, wil niemand echt wachten tot de dag zelf. Uiteraard is de geruchtenmolen dus al enkele dagen vol op gang geslagen. De meeste mensen denken dat ze het in de richting moeten zoeken van de partnership tussen OnePlus en autofabrikant McLaren. Die leidde in het verleden al tot een speciale uitgave van de OnePlus 6T en 7T, en recent nog tot de conceptsmartphone Concept One die een onzichtbare camera heeft.

Echter lijkt OnePlus ons uit de richting van de smartphones te willen sturen? Als je goed naar de video kijkt, lijk je een camera te kunnen waarnemen. Werkt OnePlus aan een camera? Misschien zou het wel eens een speciale cameratechnologie kunnen zijn die OnePlus voor McLaren ontwikkelt. Andere mensen lijken dan weer hints naar een smartwatch te zien. Dus de video laat heel veel ruimte voor interpretatie. En dat beetje geheimzinnigheid past ook wel bij OnePlus.

Wat het moge zijn, morgen komen we het dus te weten. Het is eens wat anders, zo nog eens een aankondiging die geheim weet te blijven tot de bewuste dag zelf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business