Nieuws

Orange lanceert nieuwe abonnementen en extra mobiele data

Orange vervangt zijn iconische dierenabonnementen door Orange Go. Inclusief extra data en nieuwe opties voor gezinnen.

Sinds deze week biedt Orange een heleboel nieuwe abonnementen aan. Dat betekent ook dat de gekende Kolibries, Dolfijnen, Koala’s, Cheetah’s en Arenden los worden gelaten en het bedrijf weer voor een eenvoudige abonnementenstructuur kiest. De prijzen van de abonnementen bij Orange blijven hetzelfde, klanten krijgen wel extra mogelijkheden en extra data.

Orange
Afbeeling: Orange België.

Orange Go

Onder de noemer Orange Go worden vanaf nu alle mobiele abonnementen ondergebracht. De nieuwe abonnementen heten Go Light, Go Plus, Go Intense en Go Unlimited. De benamingen zijn leuk maar het grootste verschil zit ‘m in de extra data en prijsdaling voor meerdere personen. Neem je bijvoorbeeld een Go Intense voor 2 personen? Dan kost dat je dat 42 euro/maand i.p.v. 60 euro. Een groot verschil dus.

Wie vandaag bijvoorbeeld Koala gebruikt zal met Go Plus 1 GB extra/maand ontvangen. Bestaande klanten kunnen heel gemakkelijk overstappen op het nieuwe plan dat gelijk is aan hun huidige abonnement. Ga daarvoor naar de online klantenzone van Orange en bevestig het voorstel dat de provider je doet. Normaal gezien blijft de prijs ongewijzigd.

Data is koning

Go in combinatie met Love levert ook extra voordelen op, zoals: een mobiel abonnement Go Intense (€ 30/maand) in combinatie met Love Duo (€ 34/maand) geeft de klant volledig onbeperkt (*tot 750GB) vast internet, 15 GB mobiele data en onbeperkt bellen en sms’en voor slechts € 55/maand in plaats van € 64/maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business