Microsoft Build

Microsoft Build, de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie in mei, wordt dit jaar gedigitaliseerd.

Advertentie

Normaal gezien gaat in mei de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie Build door van Microsoft. Een enorm evenement dat vergelijkbaar is met Google I/O of Apple WWDC. Maar door de uitbraak van het coronavirus heeft Microsoft een nieuw virtueel format voorzien, dat liet het softwarebedrijf aan The Verge weten.

Microsoft Build

Momenteel is nog niet duidelijk wat het concrete idee van het bedrijf is. De veranderingen rond het evenement zijn nog niet officieel aangekondigd op de website. Daar lezen we vandaag alleen de melding dat Microsoft de situatie mee opvolgt. MS Build zou normaal gezien doorgaan van 18-21 mei 2020.

Dat een enorm bedrijf als Microsoft zijn evenementen nu ook al digitaliseert is niet meer uitzonderlijk. Ook Facebook annuleerde zijn F8 en Google liet I/O dit jaar niet doorgaan. Het verschil is dat de eerste het wel anders aanpakt. Het bedrijf heeft genoeg tijd om zich voor te bereiden en heeft daarmee het voorrecht om een leuk digitaal format uit te werken zodanig dat ontwikkelaars Build toch kunnen ‘bijwonen’.

Microsoft Windows 10X

Naar verwachting ging het techbedrijf meer informatie geven over Windows 10X voor mobiele apparaten (met twee displays). Intussen zijn daarover wel al heel wat nieuwigheden gelekt en kwamen we te weten hoe het nieuwe mobiele OS in elkaar zit.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Windows 10X: een eerste blik

Microsoft gunt ontwikkelaars al een eerste blik op Windows 10X.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here