Coolblue

Coolblue neemt zelf extra maatregelen en sluit zijn winkels in België en Noord-Brabant.

Advertentie

En daarmee legt Coolblue de opgelegede maatregelen in België opzij. Het neemt het zekere voor het onzekere en sluit zijn fysieke winkels in België tot en met 5 april. Het gaat om de vestigingen in Antwerpen, Gent en Zaventem.

Coolblue in België

Ook alle Nederlandse vestigingen in Noord-Brabant worden door de retailer gesloten. Eindhoven en Tilburg zijn nu al gesloten en de rest volgt. Wie vandaag naar de overzichtspagina van Belgische en Nederlandse vestigingen surft zal daar dan ook een melding te zien krijgen met extra info.

Naast de sluiting van fysieke winkels pakt het bedrijf ook zijn online aanbod aan. Categorieën die in de komende twee weken niet belangrijk zijn worden gepauzeerd. Categorieën als barbecues, navigatiesystemen en koffers zullen dus tijdelijk worden uitgeschakeld. In de plaats richt het bedrijf zich extra op monitoren, webcams en vriezers.

Coolblue

Noodzakelijk

Volgens CEO Pieter Zwart heeft Coolblue rekening gehouden met categorieën die mensen vandaag extra nodig hebben. “Mensen bestellen extreem veel meer thuiswerkplekken en apparatuur om met elkaar in contact te blijven”. Zo is de Logitech Pro X momenteel een goede oplossing voor digitale meetings.

Maar al die producten die je online bestelt komen niet zomaar aan je deur. CEO Pieter Zwart liet daarom weten dat medewerkers in distributiehallen daarom op een extra veilige afstand van elkaar kunnen werken om bestellingen toch op een goede manier te verwerken.

Volgens de Belgische regels moet Coolblue zijn fysieke winkels in België niet sluiten op weekdagen. Maar het bedrijf probeert te anticiperen en beslist zelf om te sluiten. Een goede maatregel als je het ons vraagt.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here