Nieuws

Google Duo groepsgesprek kan nu met 12 gebruikers

Google Duo
Google Duo ondersteunt nu 12 gebruikers in één groepsgesprek.

Google heeft de limiet van gebruikers in Google Duo groepsgesprekken net op tijd verhoogd. Vanaf nu kan je met maximum 12 gebruikers in één groepsgesprek. Voordien lag die limiet op amper 8 mensen. Te weinig voor heel wat gebruikers, zo blijkt.

Google Duo v.s. COVID-19

Om families en vrienden de kans te geven om gemakkelijker met elkaar in contact te blijven heeft Google zijn Duo nu een update gegeven. De limiet van 8 personen die het bedrijf vorig jaar lanceerde is nu dus opgetrokken. 12 mensen komt overeen met de limiet in de chatapp Houseparty, die intussen ook enorm populair is geworden.

Toch is dat een groot verschil met wat andere applicaties aanbieden. In Skype kan je tot 50 mensen toevoegen aan één groep, FaceTime ondersteunt 32 gebruikers en in Google Hangouts kan je tot wel 100 gebruikers toevoegen aan één videocall. Dat laatste is alleen geldig als je een G-Suite gebruiker bent.

Het nieuws rond Google Duo werd gecommuniceerd door Sanaz Ahaari Lemelson, topvrouw bij Google. “We begrepen dat groepchats een stuk belangrijker zijn geworden tijdens deze crisis. Daarom hebben we de limiet opgetrokken van 8 naar 12 gebruikers tegelijk”. De update wordt automatisch doorgevoerd naar je toestel, de app hoeft dus niet te worden vernieuwd.

Google Duo
Google Duo is ook beschikbaar in Chrome.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business