Nieuws

OnePlus 8-serie wordt aangekondigd op 14 april 2020

OnePlus 8-serie livestream
OnePlus zal de OnePlus 8-serie op 14 april aankondigen. Een nieuw scherm van 120 Hz en 5G-ondersteuning werd alvast bevestigd.

Vorige week zagen we al specificaties en renders van de nieuwe OnePlus 8-serie online verschijnen, maar we hadden voorlopig nog het raden naar een exacte lanceringsdatum. Via een persbericht kondigde OnePlus vandaag echter aan dat de introductie van de OnePlus 8-serie op 14 april 2020 zal plaatsvinden tijdens een livestream evenement. 

OnePlus 8 met 120 Hz scherm

Waar er vorig jaar bij de 7T-serie nog hard werd ingezet op een 90 Hz Fluid AMOLED-display, staat de OnePlus 8-serie volledig in het teken van een nieuwe 120 Hz display. Voor het eerst zal OnePlus ook een volledige serie van 5G-apparaten lanceren. OnePlus hint verder nog naar een aantal andere nieuwe en interessante technologieën die aanwezig zullen zijn in het volgende vlaggenschip van het bedrijf. 

“Met de OnePlus 8-serie introduceren we met veel plezier onze krachtigste en mooiste smartphone-serie ooit. De serie beschikt over een combinatie van razendsnelle 5G-mogelijkheden, speciaal ontworpen displays met een supersnelle refresh rate en de krachtige prestaties die gebruikers van OnePlus gewend zijn. De OnePlus 8-serie biedt al onze gebruikers als het ware een probleemloze ervaring; zij verwachten niets anders dan de beste, meest complete smartphones van OnePlus. Wij letten op zelfs de kleinste details, want we streven er altijd naar om de beste gebruikerservaring te bieden met onze premium apparaten,” zegt Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus.

Online te bekijken

De aankondiging zal wereldwijd gebeuren via een online evenement en dat op 14 april 2020 om 17u Belgische tijd. De livestream zal te volgen zijn op de website van OnePlus en op YouTube, waar je nu alvast een reminder kan instellen. 

Zoals dat de gewoonte is zullen we waarschijnlijk kennis maken met de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro, maar er zijn ook geruchten over een OnePlus 8 Lite. Of deze waar zijn zullen we dan ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business