Nieuws

WhatsApp werkt binnenkort op verschillende apparaten tegelijk

WhatsApp zal binnenkort eindelijk op verschillende apparaten werken zonder dat je daarvoor opnieuw moet inloggen.

Dat bevestigen nieuwe hints die de website WABetaInfo vond in de nieuwe testversies van WhatsApp. De nieuwe functie moet het mogelijk maken om je WhatsApp account op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken zonder dat je elke keer opnieuw moet inloggen.

Testversie WhatsApp

Website WABetaInfo onderzoekt de nieuwe testversies van WhatsApp altijd heel grondig op zoek naar nieuwe functies. Vorig jaar al vond de website aanwijzingen naar de mogelijkheid om de chatapp op verschillende toestellen te gebruiken. Maar toen was het bedrijf daar nog maar net mee bezig. Deze week blijkt dat Facebook nog steeds werkt aan de functie en dat die vermoedelijk heel binnenkort voor iOS en Android beschikbaar zal zijn.

Op basis van een nieuwe melding kon WABetaInfo het toestel waarop het WhatsApp gebruikte wijzigen en kreeg het daarvan zelfs een bericht in de app zelf. Wanneer de nieuwe functie nu eindelijk beschikbaar zou zijn is nog onduidelijk, al denkt men wel dat het niet lang meer zal duren.

Of we dat kunnen geloven is maar de vraag. Het bedrijf heeft er bijvoorbeeld al verschrikkelijk lang over gedaan om maar gewoon een nachtmodus uit te brengen. In ieder geval wordt eraan gewerkt, en dat is het belangrijkste.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business