Nieuws

Doorbox van Ring lekt online, maar wat is het?

Ring Doorbox
Beeld via Zatznotfunny.
Een nieuw product van Ring is via een productafbeelding gelekt, maar wat is het juist?

Begin deze maand lekt al uit dat de Ring Video Doorbell 3 en Video Doorbell 3 Plus uit en gisteren lekte er ook nog een derde apparaat uit via Zatznotfunny. Het is echter nog niet helemaal duidelijk wat de Ring Doorbox eigenlijk juist is.

De term doorbox wordt vaak gebruikt voor intercomsystemen, maar het lijkt erop dat het in dit geval om een soort van kluis waarin je bijvoorbeeld sleutels kan achterlaten. Als dat het geval is, dat ziet het er naar uit dat Ring het makkelijker wil maken om personen zonder sleutel je huis binnen te laten. Dat kan dan bijvoorbeeld de postbode zijn, maar ook het schoonmaakpersoneel of een familielid.

Geen pakjes

Het lijkt er alvast op dat de Doorbox niet enorm groot is en er dus geen pakjes in geplaats kunnen worden, wat ook een praktische toepassing zou zijn geweest. Afwachten dus tot Ring meer informatie beschikbaar maakt over dit apparaat.

Als jullie een idee hebben, dan horen we het graag in de comments hieronder. De Doorbox lekte op 31 maart, dus het gaat alvast niet om een 1 aprilgrap.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business