De Sony WH-CH710N is de nieuwe betaalbare hoofdtelefoon met een enorme accuduur en sterke actieve noisecancelling.

Advertentie

Sony heeft gisteren drie nieuwe draadloze headphones op de markt gebracht. Naast een paar draadloze sport earbuds (met sportband) en een set volledig draadloze earbuds heeft de gigant ook een over-ear hoofdtelefoon uitgebracht met noisecancelling voor 150 euro. Het gaat om de Sony WH-CH710N.

Sony

Sony WH-CH710N

Wat heeft die nieuwe hoofdtelefoon van Sony allemaal te bieden? Om te beginnen zou de accu het zo’n 35 uur moeten volhouden. Dat is stukken meer dan de vergelijkbare MDR-ZX770BN die al sinds 2017 in de rekken ligt. Daarbovenop maakt de nieuwe Sony over-ear gebruik van 30mm-drivers waardoor je elke beat of sound gehoord hebt.

Volgens het bedrijf gaat het om een lichtgewicht hoofdtelefoon die de wereld volledig kan buitensluiten door middel van de dubbele ruissensortechnologie. De microfoons zijn van voor naar achter gericht zodat je meer geluid opvangt. Het is ook mogelijk om de actieve noisecancelling-functie zelf in te stellen.

Sony

Snelladen

Een leuke extra aan de WH-CH710N is de lange batterijduur in combinatie met snelladen. Al na 10 minuten laden heb je met de nieuwe over-ear 60 minuten luisterplezier. Verder heeft de hoofdtelefoon NFC en Bluetooth aan boord waardoor je snel kan koppelen en kan je uiteraard ook handsfree bellen met deze betaalbare hoofdtelefoon.

De nieuwe Sony WH-CH710N (beschikbaar in drie kleuren) is vanaf half april beschikbaar in de Benelux en zal zo’n 150 euro kosten.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here