Nieuws

Facebook Messenger desktopapp voor Mac en Windows is nu beschikbaar

Facebook Messenger
Al sinds 2016 zitten we te wachten. Deze week heeft Facebook Messenger dan officieel zijn eigen desktopapplicatie voor Mac en Windows gekregen.

Facebook Messenger heeft eindelijk zijn eigen desktopapplicatie voor Mac en Windows. Zo wordt het een pak gemakkelijker en sneller om met vrienden of familie contact te houden.

De nieuwe app is beschikbaar in de Microsoft Store en Mac App Store. Dat de app nu uitrolt is misschien geen verassing nu heel wat mensen de tool meer dan goed kunnen gebruiken. Aan boord vinden we de mogelijkheid om te chatten, videobellen, audiobellen, een donkere modus en nog een aantal nieuwigheden rond het design van de applicatie.

Messenger

Facebook Messenger

De desktopapp zit er eigenlijk al sinds 2016 aan te komen. In tussentijd, in 2017, kwam er wel al een desktopapp voor Workplace er werd toen niets gezegd over de vooruitgang rond Messenger. De app die iedereen wel nodig heeft.

Met zijn eigen app voor desktops voegt Messenger zich in een markt waar redelijk wat keuze is. Maar in een periode waarin iedereen Zoom achter zich laat wegens privacy-issues kan dat wel eens voor een overstap zorgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business