Netflix

Netflix heeft zijn ouderlijk toezichtgedeelte eindelijk aangepakt. Heel wat hiaten zijn gedicht en nieuwe functies toegevoegd.

Top op vandaag was het ouderlijk toezichtgedeelte in Netflix redelijk chaotisch. Deze week heeft de streamingdienst deze afdeling aangepakt een heel wat nieuwe functies toegevoegd. Zo kan je voor profielen bepaalde films met een minimumleeftijd afblokken en kan je als ouder eindelijk een pincode instellen op het kijkprofiel van je kinderen. Vooral die laatste was een veelgevraagde mogelijkheid bij ouders/gebruikers.

Netflix ouderlijk toezicht

De nieuwe functies worden geleidelijk aan uitgerold. Je kan er nu ook voor zorgen dat kinderen geen nieuwe profielen kunnen aanmaken, ook hier zat een serieuze hiaat in het ouderlijk toezicht op Netflix. Verder kan je titels filteren op basis van leeftijdsclassificaties en kan je vanaf nu de kijkgeschiedenis van je profielen herbekijken.

Voor kinderen die niets anders deden dan bingewatchen heeft de streamingdienst nu ook de mogelijkheid toegevoegd om het automatisch afspelen van een volgende aflevering uit te zetten bij Kids-profielen.

Wil je een aantal aanpassingen maken met de nieuwe functies? Dan kan dat via https://www.netflix.com/YourAccount.

Gerelateerde artikelen

Netflix België: wat verschijnt er in April 2020?

Elke maand verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. In april 2020 zorgen volgende titels voor extra veel kijkplezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here