Nieuws

Nieuwe ouderlijk toezichtfuncties Netflix voorzien pincode voor profielen

Netflix
Netflix heeft zijn ouderlijk toezichtgedeelte eindelijk aangepakt. Heel wat hiaten zijn gedicht en nieuwe functies toegevoegd.

Top op vandaag was het ouderlijk toezichtgedeelte in Netflix redelijk chaotisch. Deze week heeft de streamingdienst deze afdeling aangepakt een heel wat nieuwe functies toegevoegd. Zo kan je voor profielen bepaalde films met een minimumleeftijd afblokken en kan je als ouder eindelijk een pincode instellen op het kijkprofiel van je kinderen. Vooral die laatste was een veelgevraagde mogelijkheid bij ouders/gebruikers.

Netflix ouderlijk toezicht

De nieuwe functies worden geleidelijk aan uitgerold. Je kan er nu ook voor zorgen dat kinderen geen nieuwe profielen kunnen aanmaken, ook hier zat een serieuze hiaat in het ouderlijk toezicht op Netflix. Verder kan je titels filteren op basis van leeftijdsclassificaties en kan je vanaf nu de kijkgeschiedenis van je profielen herbekijken.

Voor kinderen die niets anders deden dan bingewatchen heeft de streamingdienst nu ook de mogelijkheid toegevoegd om het automatisch afspelen van een volgende aflevering uit te zetten bij Kids-profielen.

Wil je een aantal aanpassingen maken met de nieuwe functies? Dan kan dat via https://www.netflix.com/YourAccount.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business