Nieuws

Nieuwe Microsoft Surface Neo-tablet met Windows 10X uitgesteld

Microsoft Neo
De langverwachte Microsoft Surface Neo met Windows 10X zal naar verluidt niet meer voor 2020 zijn.

Eind 2019 lanceerde Microsoft een heleboel nieuwe producten op zijn Surface-event in New York. Daar zat onder meer de Surface Neo bij die op het splinternieuwe Windows 10X gaat draaien. Een mini-laptop met twee displays.

Microsoft Surface Neo

Normaal gezien zou de Surface Neo eind dit jaar uitgebracht worden. Maar naar verluidt heeft het bedrijf de release ervan uitgesteld. In de plaats gaat het zich momenteel focussen op het gebruik van Windows 10X op apparaten met één scherm, in de plaats van twee.

[related_article id=”267735″]

Het is niet helemaal duidelijk wat de achterliggende reden is maar volgens verschillende bronnen zou de huidige coronacrisis aan de bron liggen, volgens ZDNet. De focus wordt dus nu tijdelijk verlegd naar toestellen met enkele schermen en de implementatie van het nieuwe Windows 10X daarop.

Of er ook Windows Insider tests voor de huidige Surface-apparaten zullen verschijnen is momenteel niet geweten. Over de Surface Neo was tot op heden ook heel weinig geweten. Het gaat om twee 9 inch displays, ondersteuning voor bluetoothmuizen en toetsenborden maar verder dan dat gaat het niet.

https://www.youtube.com/watch?v=fssZICsV4Rg

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business