Vivaldi

Vivaldi 3.0 is gearriveerd en heeft ineens een Androidversie meegebracht.

Vandaag heeft Vivaldi zijn nieuwste versie van de op Chromium gebaseerde webbrowser gelanceerd. Vivaldi 3.0 is nu beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Het bedrijf verrast ook met een eerste versie van zijn Androidapp.

Vivaldi 3.0

Vandaag zet het bedrijf een grote stap vooruit. De nieuwe versie heeft eventjes op zich laten wachten, maar nu kunnen de fans er eindelijk mee aan de slag. De browser heeft nieuwe functies als een tracker blocker, een ingebouwde ad blocker en veel meer.

Vivaldi is daarmee ook de samenwerking aangegaan met DuckDuckGo voor de Tracker Blocker. Het bedrijf heeft nu ook een unieke klokweergave en eindeloze mogelijkheden om de browser naar je eigen smaak op te zetten.

Download hier Vivaldi 3.0 voor je desktop.

Vivaldi voor Android

Sinds vandaag heeft de browser ook een volwaardige Androidversie. Die is nu te downloaden in de Google Play Store en heeft dezelfde tracker blocker en ad blocker aan boord. Vivaldi is beschikbaar vanaf Android 5.0 en hoger. De app heeft een notitiefunctie die synchroniseert met de desktopversie en maakt gebruik van eigen servers waardoor end-to-endversleuteling perfect mogelijk is. Naar eigen zeggen zou het bedrijf zijn gebruikers dus ook niet volgen.

De mogelijkheden met deze browser zijn inderdaad eindeloos en het bedrijf heeft alleen maar nieuwe functies toegevoegd. De lijst is heel lang, we stellen dus voor dat je beter zelf aan de slag gaat met Vivaldi om vast te stellen hoe krachtig en bruikbaar deze – eerder alternatieve – webbrowser is.

Vivaldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here